Småland Cup i Sommar!

OIF Dam förbereder sig för att delta i den efterlängtade fotbollsturneringen Småland Cup i sommar. Turneringen, som riktar sig till flickor i åldrarna 8-12 år, kommer att hållas på olika spelplatser runt om i Småland under andra helgen i augusti.

Småland Cup är en av de mest prestigefyllda ungdomsturneringarna i regionen och samlar lag från hela Småland och närliggande områden. OIF Dam ser fram emot att visa upp sina färdigheter och kämpaglöd på planen, samtidigt som de får uppleva gemenskapen och glädjen som fotbollen för med sig.

För att hedra de framstående prestationerna i turneringen har arrangörerna beställt fotbollspokaler till alla vinnande lag från Lennarts Idrottspriser. Dessa pokaler kommer att delas ut vid den avslutande prisceremonin, vilket ger alla deltagare en minnesvärd avslutning på en spännande och lärorik helg. För vem vill inte kunna stoltsera med en fotbolls pokal i bokhyllan efter en bra prestation.

OIF Dam har tränat hårt inför turneringen och ser fram emot att möta andra duktiga lag, skapa nya vänskapsband och samla oförglömliga minnen. Med stöd från föräldrar, tränare och supportrar är laget redo att ge sitt bästa och njuta av varje ögonblick på fotbollsplanen. Småland Cup i sommar lovar att bli en höjdpunkt för alla deltagande lag och en firande av ungdomsfotbollens positiva kraft.