Träning och rörelse i Kiruna med omnejd

Kiruna erbjuder träning och hälsa i många olika varianter. Om du till exempel tränar inför Vasaloppet eller bara älskar längdskidåkning för att det är bra träning, kom då till Kiruna för några extra träningspass! Här startar skidsäsongen tidigare än i mer södra delar av detta avlånga land, och det finns spår som passar allt från nybörjare till elit. I november kan spåren ligga klara och fina att använda, passa på att skaffa dig extra tidig skidträning genom att komma hit och träna på natursnö! Det är en underbar naturupplevelse som slår det mesta.

Om det inte är skidsäsong så finns annan träning såsom vandring och trail running. Med naturen som träningslokal blir det en härligare upplevelse som ger energi och minnen att hålla fast i. Träning och rörelse på din nivå i fantastisk natur är en oslagbar kombination som ger livet hög kvalitet.

Träna och bo på Camp Ripan

Camp Ripan är det perfekta boendet i Kiruna. Om du bor här har du nära till både staden och naturen. Här anordnas träningsweekends i kombination med avslappning i deras fantastiska spa där du till exempel kan basta, simma och relaxa. Det finns en speciell tanke bakom allt i Aurora Spa, du kan känna de olika materialens kontraster och du kan se att det finns en tanke bakom varje val av material. Här är ute och inne integrerat och kylan möter värmen på ett fantastiskt sätt som måste upplevas för att du ska förstå känslan.

På Camp Ripan bor du bättre än hemma och du blir omhändertagen precis som du är värd efter en dags hård träning eller bara ändå, för att just du är värd det.

Njut av förstklassig mat i restaurangen där det serveras mat efter årets olika årstider, gjorda av lokala, fräscha råvaror som alla har en unik historia. Bara det är värt ett besök. Efter denna smakupplevelse kommer du att se annorlunda på mat och du kommer att vilja komma tillbaka.